Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

štvrtok 27. decembra 2012

Oingo Boingo – Little Girls (Pedobear Anthem)



Neuveriteľne chytľavá skladba. Oingo Boingo bola new wave skupina z 80. rokov, ktorej spevákom bol známy hollywoodsky skladateľ Danny Elfman. Ten zložil túto kontroverznú skladbu zvanú "Little Girls", ktorá avšak nie je propagáciou či oslavou pedofílie, je to práveže satira. V niektorých štátoch bol videoklip k tejto piesni zakázaný. Čo sa týka originálneho videoklipu tak ten pozostáva z desivých záberov v ktorých účinkuje Danny Elfman a ide z neho doslova strach. "Mám rád malé dievčatá, vďaka nim sa cítim tak dobre" - text piesne je podtrhnutý zábermi v ktorých speváka chytajú za trenky neznáme ruky alebo scéna kde sa zobudí v posteli plnej "malých dievčat". Namiesto originálneho videoklipu som si ale dovolil uviesť tu iné, veľmi vydarené video do ktorého autor s remeselnou presnosťou nastrihal zábery z anime Azumanga Daioh, ktoré k pesničke sedia ako riť na šerbeľ a podľa mňa je toto video mnohokrát lepšie než pôvodný videoklip z 80. rokov.
V súčasnosti býva pieseň "Little Girls" spájaná s internetovým mémom Pedobearom, ktorého iste všetci poznáte, keďže bol aj maskotom zimných olympijských hier v roku 2010.


YOUR IP ADDRESS HAS BEEN RECORDED

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára