Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

piatok 7. decembra 2012

Nech ide celý svet do riti

Krajina za krajinou sa blíži ku krachu, ale to nedovolíme! Naplníme Euroval miliardami a spasíme svet! USA natlačí nejaké tie doláre a Číňania budú makať non-stop za misku ryže tak ako nikdy. Ratingy pôjdu hore.

Kde sme sa to ocitli? V akom svete? Banky držia za gule vlády a my sa tu hrajeme na vládu ľudu. Riť paľovu demokracia, šikovne maskovaná plutokracia vážení! Parlamentných volieb sa zúčastňujú len naivky a snilkovia. Tí vaši zástupcovia ľudu aj tak vždy konali len v prospech zbohatlíkov, súkromných spoločností a vydieračov. Zločinci podporujúci zločincov! Polícia nie je nástrojom vlády na ochranu ľudu a jeho majetku! Je to prostriedok na potlačenie akéhokoľvek odporu voči moci.

Chápe niekto tú zvrátenú logiku? Španielsko kráča v gréckych šľapajách, štvrtina obyvateľstva tam nemá prácu a EÚ ide dávať peniaze španielskym bankám. Bankám! Je toto nejaká bankokracia, plutokracia alebo čo je toto? Kde sme? Na Marse, v Papui Novej Guinei alebo čo sa to deje? EÚ vymyslí Euroval a kopí v ňom peniaze aby sme sa mohli navzájom zachraňovať, respektíve zachraňovať banky. Keď budeme krachovať všetci tak nás zachráni kto? USA, ktoré akurát tak tlačí nekryté peniaze a všetky americké továrne presunula do Číny? Takže nás zachránia Číňania. Pred kým? Pred čím? Príjmite a priznajte už, preboha, tú skutočnosť, že všetko je pokazené, nič nefunguje a nič sa nedá opraviť. Tá vízia idylického sveta kde ľudia kráčajú k prosperite v ultra demokratickom tolerantnom a spravodlivom svete kde neexistuje chudoba a hladomor je naivná a hodná snilka najväčšieho kalibru.

Prekotili sme sa tu ako zajace, ako najväčšie parazity sme zamorili Zem a aj keď tu bola snaha určitej vplyvnej fanatickej odnože cirkvi na ovplyvnenie ľudskej sexuality nejakým tým umelo vytvoreným vírusom typu HIV, tak nič nepomohlo. Je nás stále viac a viac a vyžierame to tu ako korpulentná žena chladničku uprostred noci. Megakorporácie nás žujú v papuliach ako seno a celú tú zložitú a slávnu ekonomiku i s kapitalizmom drží pri živote lacná čínska pracovná sila vyrábajúca 90% všetkých vecí na svete a porno priemysel - srdce a hnací motor ekonomiky - pumpujúci peniaze a krútiaci ozubené kolesá všetkého od akcií cez cenné papiere až po koberce so strapcami. Pritom čo chce také od života len obyčajný prostý človek? Iba rodinu - základ štátu, prácu šľachtiacu človeka a zdravú prostatu. Nič z toho však už neexistuje! Spoločnosť upadla, systém skolaboval už dávno a my sa váľame v jeho troskách. Morálne princípy sa zosypali a akékoľvek ľudské hodnoty sa stratili. Tá rodina - základ štátu je rozvrátená rozvodmi a faganmi z ktorých naši i vaši synovia nosia kapucne a kvalita hudby je podľa nich určovaná podľa toho, že koľkokrát v pesničke zaznejú slová ako kokot, piča a kurva. Tieto slová vám potom povedia priamo do očí a keby len vám, ale aj babičke a dedkovi, ktorý toto za komunizmu veru nezažili. Dcérenke zrazu začne rásť brucho pretože zdeformovaná súčasná kultúra ju vychovala vo viere, že roztiahnuť nohy treba ešte skôr než nastúpi na strednú školu. Práca šľachtiaca človeka je dnes rakovina pomaly zabíjajúca človeka. Slobodný prístup k informáciám je len prístupom k masmediálnemu nášupu propagandy. Masírovanie mozgov lákavými blyšťavými lžami a dravá honba vo falošnej ľudskej hierarchií na skazený vrchol plný nemorálnosti najhrubšieho zrna kde je štandardom zrážať chudákov na diaľnici vo svojom nadupanom aute alebo šukať za peniaze neplnoleté dievčatá z chudobných rodín.

Niekto ospevoval vzdelanie ako spásu ľudstva. Nebol to môj naivný kamarát a večný snilko v jednej osobe? Vysoké školy sú len výrobnou linkou na zbytočných budižničemov s titulmi. Tí ľudia nič nevedia, nič nechcú robiť, ale chcú brať ťažké peniaze. Honba za dokonalosťou ako za mylným šťastím, pokrytecké nasledovanie falošných televíznych bohov, ktorí vytvárajú štandard a sú vzormi. Ale akými? Vzormi toho ako podvádzať, ničiť a fetovať. Ľudia nebojujú za to v čo veria, za to čo je správne, ale len za to čo im povie niekto iný. Dajú nám do rúk zbrane a postavia nás proti sebe kvôli viere, peniazom, ideológií - hocičomu. Hra mocných, šachová partia krvi. Nikto nechce stlačiť spúšť, ale musíme. Pritom skutočnými nepriateľmi sú tí, ktorými sme riadení a ktorí vydávajú príkazy!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára