Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

pondelok 24. decembra 2012

Foto - Vianočné


Lázt chriztméz áj géjv jú máj hárd, end de véry negst déj, jú gejv it evéj... Totok furt púšťame v kravíne ako, vyzerá to ako nejaký neznámy mŕtvy jazyk, ale né, takto by si pan Ľudovít Štúr predstavoval angličtinu. Necpeme sa tým amerikáncom moc do riti? Šak píšme tú ich reč s našú vyslovnoscú, ne? No, ale hen na to foto, to sú naše dojičky, bola vánočná párty v kravíne akože.


Touto fotkou zas strašíme malé dzeci. Hovoríme im, že ked budú zlé tak dojde tento amerikánsky Santa a bude nútiť vaše matky robiť necudné a hanbaté veci. Šecky dzeci na dzedzine sa boja Santu, je to americký gigolo čo vchádza komínom do barákov a znásilňuje šecky ženy uvnitr.


Pred polnočnú vánočnú omšú zvyknú ľudé za kostelem vypúšťať odpadové močové tekutiny, bo to pánbičkárske tlachání býva dosť dlhé. 21. storočí, chápete, a v kostolech furt neni hajzel, aspoň keby pri kostole boli také tí toi toi kadibúdky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára