Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

pondelok 10. decembra 2012

Besní psi

Takže naša vláda rozdelila psov na neškodných a bojových hafanov. To ale nie je dostatočné riešenie! Treba zaviesť psie preukazy. Tak ako sú zbrojné preukazy. Chceš chovať jorkšíra? Psí preukaz! Pes je zbraň a preto - PSÍ PREUKAZ! Môj návrh zákona:
Každý kto bude chcieť chovať psa musí vyplniť formulár a podať si žiadosť. Pri spracovaní žiadosti sa bude prihliadať na to, či má žiadateľ viac ako 18 rokov, čistý register trestov a či nie je magor. Potom absolvuje kurz, testy, skúšky, prednášky, výtery zadku a úradne si dá overiť 10 kópií z piatich dokladov potrebných na chovanie psa. Následne mu bude zvolený pes pridelený pod identifikačným číslom a bude zaštepený sledovacím zariadením. Majiteľ bude povinný mať psa vždy na vôdzke nie dlhšej ako 2 metre a pes bez ohľadu na rasu bude musieť nosiť náhubok. Ak majiteľ nebude vedieť psa kontrolovať, napr. nebude vedieť docieliť aby pes prestal štekať, tak občan bude mať povinnosť takú skutočnosť nahlásiť policajným zborom a daný pes bude majiteľovi odobratý. Majiteľ potom bude musieť celý proces počínajúc žiadosťou a skúškami absolvovať znova.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára