Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

pondelok 31. decembra 2012

Dešifrujte ženskú reč tela!

Lujdži radí
Top-tip: Tento obrázok si vytlačte a noste ho vždy pri sebe ako ťahák.


Kedysi som bol ako vy - ako zmetená posvätná krava uprostred Bombaja. Myslel som si, že reč - hovorené slovo je hlavným prvkom ľudskej komunikácie. Ale nie je to tak. Ľudia medzi sebou komunikujú rečou tela viac než si myslíte. Hlavne ak ide o komunikáciu medzi mužom a ženou. Poviem vám prečo ste sám, neúspešný a prečo si ho honíte pod sprchou. Pretože nerozumiete ženskej reči tela, nerozoznávate ich signály, neviete čítať medzi riadkami. Tomu je koniec! Nonverbálnej komunikácií sa venujem dlhé roky a špecializujem sa na medziľudské vzťahy. Pripravte si papier a tužku. Začíname.

Rituál zoznámenia je podobný tomu u zvierat. Je to hra tieňov, ale túto metaforu ešte nepochopíte. Muž si pred oslovením neznámej ženy kladie otázky: "ČO jej poviem? ČO urobím?" To je zle. Vždy sa pýtame samého seba: AKO? Dáme si príklad a situáciu z reálneho prostredia.

Autobus
Prostriedky verejnej hromadnej dopravy sú ideálnym miestom na nadviazanie kontaktu a overenie vašich komunikačných skúseností. Má to jednu veľkú výhodu: Váš cieľ pred vami utečie maximálne na nasledujúcej zastávke.

Situácia č. 1
Sedíte pri okne a vedľa vás je voľne miesto. Prisadne si k vám žena. Ak sa vrtí a sedí nepokojne, prípadne do vás drcá zadkom tak na nič nečakajte. Môže to znamenať, že hľadá samca na párenie alebo že má menštruáciu. Overte si to tým, že sa na ňu otočte a pozerajte jej na hruď alebo oblasť panvy. Ak si odsadne tak to znamená, že je kotná a môžete ísť za ňou. Teraz je rad na vás. Stále nič nehovorte. V tomto je to kúzlo neverbálnej komunikácie. Priblížte sa k nej a odniekiaľ z vačku nepatrne povytiahnite kondóm, ale nevyberajte ho, len ho povystrčte a očami naznačte aby si ho všímala. Teraz začína hra na dámu. Bude vás odmietať, ignorovať, možno aj fackovať, kričať alebo volať políciu. To je jedno. Vy budete neústupný a pôjdete za ňou kamkoľvek pôjde. Je to taký rituál, ktorý zoológovia spozorovali aj u tučniakov. Tučniak-samica ignoruje a odmieta tučniaka-samca celé hodiny, ale tým len testuje jeho vytrvalosť a trpezlivosť. Choďte teda neustále za ňou a rozprávajte jej úžasné veci ktoré nie sú pravda - že máte veľa peňazí, veľké auto, veľký dom. Nezabudnite svoju reč podporiť neverbálnou gestikuláciou a plne rozpaženými rukami ukazujte ako "veľa" všetkého máte. Ženy zbožňujú mužov, ktorý majú všetkého veľa a všetko veľké. Úspech je zaručený.

Situácia č. 2
Stále sme v autobuse. Žena ktorá sa vám páči sedí pred vami alebo stojí a je vám otočená chrbtom. Choďte k nej a ak autobus bude v zákrute tak využívajte odstredivú silu na to aby ste do nej telom narážali a vytvárali tak fyzický kontakt. Neskôr sa na ňu úplne nalepte aby na sebe neustále cítila vaše telo. Japonci to volajú nozoki. V Tokiu je bežné, že v preplnenom metre sa muž postaví tesne k žene a chytá ju za zadok alebo prsia. Žena sa spočiatku bráni, ale po chvíli sa zlomí ako zápalka a nechá sa aj prstovať. Ja ale skôr odporúčam drcať do nej skrz oblečenie svojim stoporeným údom. Týmto neverbálnym znakom poviete viac než slovami. Ak s na vás otočí, alebo vám skrátka pozerá do očí tak vy jej nikdy do očí nepozerajte! Váš pohľad má zasadne smerovať do poľa tzv. magického trojuholníka, ktorého 3 vztyčné body sú na prsiach a ohanbí.

Shit is a battlefield
Neverbálna komunikácia sa používa aj tam kde je trápne používať slová. Napríklad ak ste na záchode, vyjdete z kabínky a kolega si pri umývadle umýva ruky. Nebude sa vás pýtať či ste sa dobre vysrali. Len sa na vás pozrie, 2 krát prikývne hlavou a vy tiež súhlasne, ale len veľmi mierne pokývete hlavou a spomalene naňho žmurknete očami akoby ste hovorili: "Bol to boj, ale je to vonku."

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára