Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

nedeľa 14. októbra 2012

Über-ženy

Jeden anonym na 4chan napísal niečo v tom zmysle, že ženy sa cítia a správajú nadradene. Môžu mať hocakého muža na ktorého ukážu prstom a myslia si, že môžu každému vyplakávať na ramene kvôli tomu, že si zlomili necht. Ak potrebujú sex tak si dokážu veľmi rýchlo nájsť nejakého muža, ktorý k nim pribehne ako poslušný pes a “obslúži ich”.
To ma inšpirovalo napísať nasledujúc článok.

Ženy riadia a ovplyvňujú mužské myslenie a devastujú slobodnú vôľu muža. Na narodeniny vám kúpia ružové tričko a nútia vás nosiť ho. Ak odmietate tak vás začnú vydierať. Majú na to svoje metódy. Odopieranie sexu. Preto muž vždy ustúpi a natiahne si na seba to hnusné ružové tričko. To bol samozrejme príklad. Ich myslenie už od puberty formujú šialené feministky skrz neškodne sa tráviace plátky ako Inko alebo Bravíčko, kde im radia napríklad aj to ako utajiť pred mužom neveru! Mal som možnosť prelistovať si jeden taký časopis a bolo to desivejšie než dokument o Jednotke 731. Sme generácie mužov vychované ženami a ako to vyzerá? Takto:


Ženy často hulákajú o emancipácií, rovnakých právach a nesklopených záchodových doskách. Keď ale príde na rovnosť v praxi tak pravidlá zrazu prestávajú platiť obojsmerne. Ženy beztrestne fackujú mužov a ešte sa cítia týrané keď nesklopíte to záchodové prkýnko! Nalákajú vás na sex a potom tvrdia, že ste ich znásilnili a nakoniec ešte vysvitne, že nemá 16 rokov tak ako tvrdila ale len 14! Potom zas pokračujú v tom čo vedia najlepšejšie - vydierajú. Nezavolajú políciu ak im budete mesačne platiť určitý poplatok za mlčanie. Al Capone by sa čudoval! Ženská sólo mafia! Chcete to risknúť a bojovať za pravdu? Na vašu pravdu každý zvysoka serie pretože ste muž a pravdu má vždy žena. Toto si zapamätajte: Aj keď žena hovorí, že lietadlo vymysleli bratia Pukačovci z Ruska tak len prikyvujte a keď urobí nejakú chybu tak stále prikyvujte, neopravujte ju. Je to svet v ktorom sme nútení kupovať Gillete Series Turbo Mach Nekonečno a holiť sa úplne nahladko nie kvôli sebe - nám stačí oholiť sa nahrubo zálesáckym nožom - ale kvôli ženám! A čo také robia ženy kvôli nám? No? ... ... Je toho celkom dosť, ale... bože... asi už zúfalo potrebujem ženu keď píšem takéto pičoviny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára