Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

streda 17. októbra 2012

Prečo je televízy odpad tak populárny?

Lujdži: Tie televízie len poskytujú zdegenerovanú zábavku pre zdegenerovaných ľudí. Normálny človek tie ich kraviny ani nepozerá.

Človek: Tieto relácie sú svojim spôsobom populárne lebo zachádzajú do extrémov a Slovensko je svojim spôsobom (aspoň podľa mňa) extrémna krajina. Napr. žumpa pre potraviny , každý sa stará len o seba, celý štát sa s úsmevom rozkráda, pre tých čo pracujú peniaze nie sú, ani pre dôchodcov čo celý život robili, zato pre 35 ročných výsluhových policajtov či vojakov sa nájdu, prokuratúra, sudy nefungujú, všetko slovenské bolo predané do zahraničia, Tatry nechali zožrať lykožrútom, poľnohospodárstvo nefunguje, školstvo tiež nie, o zdravotníctve ani nehovorím, jedna blbá diaľnica sa nedá dostavať už celé storočie, Bratislava nemá ani metro (vraj ho nepotrebuje), ľudia musia odchádzať od rodín na kamióny aby ako tak vyžili, cigáni čo nič nerobia, majú väčšie výhody ako pracujúci ľudia, pomáhame bohatým bankám, Grékom a Španielom, závidíme tým čo sa systému trochu postavia, štrajkujú - my ich odcudzujeme, veď keď nám zdochla koza... Ale "Lange Rede, kurzer Sinn ", čo tým chcem vlastne povedať: Ľudia nie sú šťastní, nevedie sa im dobre, nemajú žiadne istoty v živote, závidia a neprajú, tešia sa z nešťastia iných a aj preto sa radi (niektorí aj úprimne radi ) dívajú v telke na ľudí, ktorí sú na tom oveľa horšie, či finančne alebo duševne. A to je tragédia, tejto novodobej spoločnosti na Slovensku.
Slovensko nemá perspektívu, nechali sme sa zotročiť zahraničným kapitálom, domácimi zlodejmi a nechávame sa oblbovať debilnými reláciami.
...chlieb a hry...

Lujdži: Tak tomuto hovorím kryštálovo čistý a realistický pohľad na súčasnosť a krajinu v ktorej žijeme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára