Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

štvrtok 11. októbra 2012

Boh žehnaj učiteľov a USA

Učitelia chcú vyššie platy. Egoisti! Celá Európa šetrí, tak je nám odporúčané, všetci šetríme, len hen pánkovia a madame potrebujú viac lebo majú menej než je priemer. A kto má viac než priemer? Za to, že majú vysokoškolský titul tak si myslia, že sú nadradení alebo čo. Mzdy sú minimálne, zamestnanci sa prepúšťajú - to je realita súčasnosti. Všetci by sme mali urobiť jednu veľkú blitzrevolúciu, strhnúť tie výrobné haly a konečne začať sadiť zemiaky, žať obilie, naleštiť traktory a hnať sa na nich poliami. Žiadna EU diktujúca ako veľké majú byť uhorky, akými žiarovkami máme svietiť a koľko ton čoho môžme maximálne vypestovať. Naša úrodná pôda toho dá toľko, že každý by bol sýty, postarali by sme sa sami o seba, boli by sme druhá Líbya, nepotrebovali by sme nikoho, aj polku Afriky by sme nasýtili našim chlebom. My by sme odstránili chudobu. Lenže kapitalizmus potrebuje k životu chudobu. Je to zvrátený systém ktorý funguje len pre 1%. Učitelia nebojujú za vyššie dobro, len za svoje dobro - a to je sebecké, takéto správanie nemá vo svete budúcnosti miesto!

Ďalej čítam, že sa USA hnevá za smrť amerického diplomata v Líbyi. Nasadili vojnové lode, americké námorníctvo sa ide mstiť! Už to tam idú zrovnať zo zemou! Stačí ak nepoškodia ropné ložiská, vrty a neviem čo - a môžu búchať rakety hlava-nehlava aj na civilistov. Svetu potom budú tvrdiť, že raketa omylom zasiahla zlý cieľ alebo, že bolo podozrenie, že sa tam ukrývali teroristi a oživlá mŕtvola Bin Ládina, ktorého vraj videl slepec ako vypochodoval z mora. A že to robia v mene ochrany celej planéty a teraz všetci mexická vlna a mávajte vlajočkami - hviezdy a pruhy. Hláskujte spolu so mnou U-S-A, U-S-A!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára