Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

nedeľa 28. októbra 2012

Smith - Baby It's You (A Group Called Smith)



Väčšina ľudí počúva len modernú súčasnú "populárnu" hudbu. Sú to mainstreamoví jedinci, ktorí by ani za boha nepočúvali niečo čo je staré. Riadia sa davovou psychózou a počúvajú len to čo väčšina, pretože si myslia, že je to dobré. Vďaka slúchadlám do uší, ktoré im hrajú na plné pecky sú hluchí ako poleno a stratili akýkoľvek hudobný sluch. Preto je asi populárnych tak veľa potratových spevákov a speváčok.
Ja hudbu nedelím na starú a novú, ale na kvalitnú a odpadovú. Cover verzia Baby It's You od skupiny Smith je jedna z tých piesní, pri ktorej vám behajú po chrbte zimomriavky. Úžasný strhujúci spev pri ktorom ste si istý, že speváčka do toho dáva všetko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára