Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

nedeľa 4. novembra 2012

Úryvkovo o všetkom

Mníchov ochromil výpadok elektrickej energie
Takéto niečo u nás neexistuje.
Bo my máme Jaslovské Bohunice a keby fachčili na 100% tak ako pred vstupom do toho zvratku zvaného Európska únia tak by sme tu mohli svietiť aj 200 wattovými neúspornými žiarovkami, ktoré nám mimochodom tiež zakázal ten všemohúci a vševedúci zvratok.

Tu majú Nemci tú zelenú energiu. Tvária sa ako najväčší environmentalisti a ochrancovia Zeme, pričom požívajú dvojvrstvový nerecyklovaný záchodový papier. Pózerskí pokrytci.

Majitelia psov proti tým ostatným
Ja keď zbadám psa tak mi zlezie úsmev z tváre. Keď sedím v aute tak mám chuť pustiť spojku, zošliapnuť plyn až na podlahu a ísť po tom psovi ako býk po toreadorovi.

Gréci zaútočili na nemeckého konzula
Ja tých Grékov chápem. Veď kto sa zadĺžil? Bežní občania? Tí si len žili obyčajný život tak ako ja alebo vy. Volili nejakých tých idiotov - veď zvolení zástupcovia ľudu sú vždy len tí najväčší idioti z ľudu - a bola to práve vláda, ktorá všetkých zadĺžila.

Aspoň tam ľudia nesedia ticho na zadkoch ako my, ktorí tu žobreme od zahraničných investorov minimálne mzdy a ešte s úsmevom na tvári ďakujeme za každú almužnu.

EU chce nariadiť firmám aby mali vo vedení viac žien
Ja mám takúto smernicu: Viac žien v kuchyniach.

Podpálenie vlajky EU - pokuta alebo väzenie!
Ak nezaplatí tú pokutu tak bude novodobým politickým väzňom!

Statočný občan zastrelil psov - dôvod neznámy
Títo psi nemali vôdzky. Je možné, že voľne vylučovali odpadové tekutiny tuhého i kvapalného skupenstva kade-tade. Možno aj na ľudí vôkol štekali a možno aj vyzerali tak, že čoskoro na niekoho zaútočia. Tento 51 ročný občan urobil to čo pokladal za správne. Chránil seba i ostatných občanov pred týmito psami, ktorí sa nekontrolovane pohybovali po verejnom priestranstve. Následne sa len bránil pred útokom majiteľa psov. Nie je to nič nezvyčajné, majitelia psov sú väčšinou agresívni jedinci, ktorí si myslia, že sú nadradení, všetko je im dovolené a ich psi sú nedotknuteľní.

Chudoba v Španielsku dohnala matku k predaju vlastných orgánov
Španielska vláda: "Odporúčame občianke začať riešiť jej zúfalú finančnú situáciu formou podnikania v oblasti sociálnych služieb. Máme na mysli sektor prostitúcie. Do tohto remesla môže zatiahnuť aj svoju dcéru." S úctou vaša vláda
Vidíte? A takto funguje tento systém.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára