Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

utorok 13. novembra 2012

Pľujem na vašu klobásu

Tak vy si myslíte, že keď sa postavíte nad mŕtvoly mŕtvych bravov a kačíc, rozhodíte štedro rukami naznačujúc, že "môžte žrať" tak je všetko v poriadku? Navrch toho všetkého patetický prednes plný alibistických blábolov. Radšej si dám diétu.

Podnikové večierky sú pokrytecká šou kde sa každý usmieva a pretvaruje ako miluje svojho šéfa. Pľujem na vašu klobásu. A nemyslím ňou váš penis. Vy si ma nekúpite, nezavďačíte a neprepáčite týmto mäsovým výrobkom všetky tie krivdy, ktoré sa udiali pod vašim vedením. Myslíte si, že je čo oslavovať? Akurát tak to, že vy bohatnete. Alebo žeby sa našlo aj niečo iné? Po dlhšom zamyslení, uznávam, skutočne je čo sláviť a koho oslavovať. Tak si teda pripime na poobednú zmenu kde sa robí 8 hodín bez akejkoľvek prestávky, zatrasme rukou neplateným nadčasom, ktoré sú už vraj dopredu zaplatené vo fixnej hrubej mzde, pogratulujme tomu, že robíme za miniatúrny plat, ktorý vám nezvýšia ani po 2 rokoch, uctime si pracovné soboty, ktoré sa ani neobjavujú na výplatnej páske. Dovoľte mi tiež zagratulovať nášmu nadriadenému a manažérovi v jednej osobe, že sa tvári akoby patril k nadradenej rase. Odmietol dať dovolenku zamestnancovi, ktorý chcel ísť na pohreb svojej babičke. Je to skvelý človek, ktorý sa stará o svojich podriadených a má pre nich pochopenie taký spôsobom, že medzi nich radšej ani nechodí a skôr použije telefón než aby prišiel osobne medzi tú podradnú pracovnú zberbu. Vskutku skvelý človek, ktorý nemá ani šajnu ako to na pracovisku chodí a ktorý vynadá zamestnancovi za to, že robí pomaly, pričom ten mu už pol roka hovorí, že sa mu neustále zasekáva a padá počítač. Teraz si spoločne zaspievajme keď je nám tak veselo. O zahraničnom konateľovi našej spoločnosti, ktorý na Slovensku veľkodušne založil firmu aby ušetril, veď Slovákovi stačí za robotu aj kus chleba a kopanec do zadku.

Strašná pretvárka.
Farizejské divadlo.
Predstieraný orgazmus.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára