Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

streda 7. novembra 2012

Masívne protesty v Grécku

Lujdži: Street fight! Viac ľudí v uliciach! Ja to chápem. Žili si ako vo vatičke a teraz im tú vatičku chce niekto zobrať. Nikto nechce žiť ako otrok ktorý bude pykať za chyby zvolených zástupcov ľudu ktorých IQ a schopnosť myslieť dopredu bolo na úrovni 6 ročného decka. Chce to milióny protestujúcich! Milióny v celej Európe a aj v tomto našom Banánistane. Chce to úplný kolaps. Viete čo to chce? Treba zraziť tento "dokonalý" moderný civilizovaný peniazmi a konzumom prežraný chamtivý otrocký svet - ZRAZIŤ na kolená! Na kolená vám hovorím! Chcem vidieť tieň vzdoru dopadajúci kam len oko dohliadne! Treba nastoliť vládu ľudu! ĽUDU! A nie kľačať na kolenách pred vládou plutokracie, bankokracie, korporáciokracie a inej kracie a grácie! Grécko sa potápa? Celý svet sa potápa - je ako loď naberajúca vodu a ja budem ten čo bude držať kýblik i lopatku a nie vylievať vodu von, ale kydať ju dnu - na palubu, nech sa topíme rýchlejšie!

Človek 1: Premilený Lujžik. Začal si v angličtine. Prečo si nepokračoval. Toľko rád, čo si tu navrhol to je na tvoje IQ veľa. Neviem, či si to niekde opísal ale z tvojej hlavy to určite nebude. Tvoj návrh "nastoliť vládu ĽUDU" tu už pred tebou navrhoval nejaký Lenin. A predstav si že sa to neujalo.

Lujdži: A s takýmito potom nemajte zľutovanie! Tí budú brániť tento zdochýnajúci kopajúci systém zubami nechtami! To čo vidíte je bežný postup takýchto nosičov pro-systémovej propagandy. Zosmiešniť, spochybniť a prekrútiť akékoľvek slová VZDORU! To sú ich praktiky! Keby mohli tak by aj internet PLNE kontrolovali a cenzurovali. Ja by som bol potom za svoje príspevky odsúdený ako terorista. To by im vyhovovalo, úplná kontrola ľudského myslenia, občania sťa stroje - roboti-otroci, Karel Čapek sa v hrobe obracia a George Orwell - ten vo svojom hrobe už rotuje ako turbína!
Ako si tak pozerám vaše predchádzajúce príspevky tak vy ste tu buď nasadený alebo ste provokatér z presvedčenia. Inými slovami internetový trol. Každému píšete, že nič podstatné nenapísal, stále sa oháňate Leninom a tým ako každý píše pravopisné chyby a už aby viac nepísal. Ste to ale práve vy kto sa nikdy nevyjadruje k téme a len džube ostatných, de facto ste to vy kto nepíše nič podstatné okrem čistých provokácií. V profile uvádzate, že ste ženatý. Asi vám manželka ktoviekoľko mesiacov odopiera sex. Zrejme preto ste taký frustrovaný.
Zľutujme sa páni nad touto stratenou internetovou dušou!

Človek 2: povedané surovo a od srdca, ale ja plne súhlasím. zraziť tento max nespravodlivý a neľudský systém na kolená za akúkoľvek cenu. chvíľu to bude bolieť, ale ľudia majú na to, aby vytvorili svet pre ľudí.. pre ľudí ktorým sa chce a aj vedia pracovať, nie pre bandu skazených a zhýralých miliónarov, čo už nevedia od dobroty čo so sebou a taktiež nie pre bandu pijavíc neschopných vykonávať pravidelne akúkoľvek prácu.. toto je novodobé otroctvo spojené s vymývaním mozgov.. každému podľa jeho práce.. aj toto heslo tu už bolo, ale ešte sa nikdy nestihlo uplatňovať .. ale raz aj to bude, nebude to za 10 rokov, ale príde to..

Človek 3: Nepochybne Marx aj Lenin svojimi charakteristikami kapitalizmu a imperializmu sa čoraz prenikavejšie dostávajú k holej pravde. Vytvorila sa tu orwellovská spoločnosť, rovní a rovnejší, ktorá nemôže takto fungovať a beztrestne trápiť ľudí. Z toho čo sa vyrobí ide stále menšia časť pre samotných výrobcov, pomerne malé skupiny ľudí sa neúmerne obohacujú, teda stále menej prostriedkov zostáva na spotrebu, čo znamená aj viaznutie výroby a keď sa toto niekoľkokrát dookola zopakuje, je spoločnosť v totálnom závoze. Agresívne štáty pristupujú (presne podľa poučiek klasikov M-L) k vojnám, nespravodlivým, dobyvačným, štáty, ktoré bojujú o holé prežitie prídu o všetko (životy ľudí, infraštruktúru, budúcnosť). A toto je alternatíva k socializmu. Kto tu ešte tvrdí, že kapitalizmus a jeho atribúty je to pravé orechové?
Znesiem mínusky, lebo viem od koho sú. Nijakí agenti so zahraničnými grantami od NED či Sorošovej nadácie ma však nepresvedčia, že súčasná podoba systému je niečo príťažlivé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára