Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

utorok 27. novembra 2012

Foto - Romana


Niekedy prídu na dzedzinu aj mestskí fifíci. Väčšinou je to v lete. Chodia sa k nám kúpať do našich vodných nádrží kde ťažíme štrk alebo sa máčajú vo vodných korytách. Vo vode po nich vždy ostnú plávať použité kondómy a hovná. Mestské fifíčky sa vždy špacírujú dedinou ako po módnom móle a vystavujú na obdiv plavky podľa poslednej módy. Móda ale nespôsobouje len anorexiu, ale aj stratu akejkoľvej identity jednotlivca.
Bolo to v lete roku 2005. Módne časopisy vtedy kričali: "70. roky sa vracajú! Hippies flower power!" Aj takto sa to potom prejavilo. V to leto prišla na dzedzinu Romana z Prešporku, odnekál z Petešky, tak tomu miestu hovorila, nikdy som o takom nepočul. Ale to je jedno. Ked sa vyzlékla do plavek tak aj starú mať vtedy prekotilo zo stoličky. Niekoľko chlapov bolo z toho pár dní v šoku, len Dežko - dedinský úchyl - bol úplne unesený. O Dežkovi sa ale traduje, že mal medzidruhový sex s každým zverom, takže sa nemôžme čudovať. Romana bola typická obeť zvrátených módnych výstrelkov rodiacich sa v hlavách pomätencov určujúcich módne trendy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára