Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

streda 26. septembra 2012

Kto používa Linux?

Na operačnom systéme Linux vraj neexistujú vírusy a iné internetové hrozby. Linuxáci sa hneď búchajú do pŕs a tvrdia, že keby všetci používali Linux tak by počítačové vírusy vykapali. Ja zas tvrdím, že keby sme si šeci po vysrátí utírali prdel listami tak by sme zachránili dažďové pralesy. A keby sme si šeci naraz uprdli tak sa planéta vychýli o 5 cm zo svojej osi.

Linux je piča. Na rovinu. Používajú ho len mestskí fifíci so zdechlým internetom, ktorí sú tak priemerní, obyčajní a šedí až potrebujú byť niečím iní. Celé dni na tom len otvárajú a zatvárajú LibreOffice a ksichtia sa ako majstri sveta. Nosia tričká s nápisom I LOVE LINUX, ktoré sú špinavé, mastné a na spodku majú zaschnuté semeno. Pretože s linuxákom si neľahne do postele ani pes. Ani hovná po svojich psoch nevedia zbierať. Mestskí linuxácki fifíci!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára