Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

utorok 21. augusta 2012

Satelitné talíre mali byť zadarmo!

Človek 1: halooo slovensko.dobree rano.kedy uz vsetci pochopite ze zadarmo na tomto svete nic nieje.ked chces pozerat tak plat.ze hovorili ze bude zadarmo-na to zabudnite!!aj meciar hovoril ze vybuduje zo slovenska male sviajciarsko.a kde ho mame???ked niekto zaplatil za kartu a prijmac 70evri co sa stazuje.sak ta vyroba tiez nieco stala,nie.a nemyslim si ze 1,40evri je az tak moc.ja osobne im platim 20evri za mesiac a som spokojny.a na koniec-ked sa niekomu nepaci nech prejde ku konkurencii a ma po problemoch.pekny vecer prajem
Lujdži: Toto je aký kokonuts? Toto už ani nie je mestský fifík, ospravedlňujem sa mestským fifíkom. Toto je čistý kokonuts. Už z tej retardovanej štylistiky to je poznať, čistý kokonuts. Dobiť ho satelitným talírem!
Lujdži: Sú to všetko kokoti! Podnikateľskí zmrdi! Aj tých živnostníkov by bolo treba biť palicou v jednom kuse! Táto podnikateľská banda skurvená vie len ojebávať, nič iné nevedia. A štát? Politická banda na nič! Sfetovaní miliardári drtia na diaľniciach na sračky Fiaty punto, všetci nás, prostý ľud - nás, robotnícku triedu jebú od rána do večera, každý deň, celý život až do smrti a ja sa pýtam: Dokedy bude trvať kým si to človek uvedomí, dokedy bude trvať než mu v tom konzumom a chľastom rozožratom mozočku svitne žiarovka, zoberie svoje satelitné talíre a začne s nimi na ulici rozjebávať všetky drahé autá? HAH?!?! To som jediný kto je zdravo nasraný a lačný po spravodlivosti, pravde a slobode?!
Človek 2: mi povedz chytroline ze preco pracujes u teho podnikatela co ho tak nenavidis a cakas kedy ti da pracu a peniaze! chod sa sam zivit ty kokos jeden , jaj byt mojim zamestnancom tak na minutu letis !!!
Lujdži: Zas tu máme sopľavé decko! Dospelý človek nepoužíva výrazy ako "kokos", to len malé detičky - poslucháči Rytmusa, ktorým musí maminka utierať soplíček. Takže chlapček, neviem čo tu trepeš o nejakej minútovej výpovedi. Vraj: "Tak na minútu letíš!" Keď tak "za minútu", ale veď pozrite sa sami - ani si ten svoj úbohý škvár nedokáže po sebe prečítať a opraviť chyby. Vskutku otrasné. Takýchto ľudí mali ešte za čerstva preplískať pupočnou šnúrou, lebo toto je čistý untermensch. Byť tvojim zamestnancom tak si donesem do roboty flobertku 6 mm, vrazím ti ju do riti a vyprázdnim ti tam celý bubon! Budem hooligan tvojho ritného otvoru! Decko nevďačné! Len samé "kúp mi to", "kúp mi tamto" a tí dnešní rodičia to je tak na hlavu padnuté, to je samá retardácia - všade vôkoľ. Ja som ale majster zenu, ja mám tie socky u prdele aj s tými ich hip-hop čepičkami alebo afektovane prehodenými kabelkami cez debilne vykrútenú ruku. Kurva, nie ste na predvádzacom móle! Zasrané mesto!
Človek 3: Neboj nic, nie si sam. Coskoro k tomu dojde, COSKORO. Nevravim ze zajtra, ale za par mesiacov k tomu dojde...
Lujdži: Konečne niekto kto je tiež osvietený. Už sme pripravení. Predchádzajúce generácie neboli pripravené na nič a len civeli s otvorenými ústami na každé uprdnutie vo vládnych kruhoch. My sme ale zdeformovaní týmto konzumným svetom kde chodíme do školy a učíme sa veci, ktoré nás nezaujímajú aby sme potom mohli robiť prácu ktorú neznášame a kupovať si veci ktoré nepotrebujeme. Sme nihilistickí jedinci pre ktorých svet čím ďalej tým viac stráca farby a mení sa na šedivú masu kde je na výber len z pár možností - každá však vedie k tomu istému. K mrhaniu drahocenným časom. Je len jeden život a jeden svet. 1000 ľudí žije na úkor jedného. 1000 chudobných žije aby mohol žiť jeden bohatý. Musíme zraziť civilizáciu na kolená, všetci musia prísť o všetko tak aby nikto nemal nič - až potom budeme skutočne slobodní a budeme môcť čokoľvek. Zabudnite na drahé autá, značkové oblečenie a luxusné sračky. Musíte dosiahnuť určité osvietenie, zmyslom života človeka nie je len urobiť to čo sa má, čo nám bolo povedané, odfajkať si všetky úlohy na papieriku a zomrieť. Treba prekonať samého seba. Ale kedy keď sme okrádaný o čas kvôli nejakým neexistujúcim spoločným cieľom? Rast ekonomiky, hospodársky rast - to sú všetko sračky, neexistujúce veci kvôli ktorým sa ničíme a umierame. A ešte ako umierame - ako staré, rozpadávajúce sa sochy, ktoré sa za každú cenu snažia udržať po kope ešte ďalší nezmyselný deň. V prírode staré zvieratá umierajú pretože nedokážu prežiť - sú príliš staré, pomalé a slabé. Ale človek nie, človek sa zubami-nechtami drží pri živote, cpe do seba "farmaceutické výrobky" - volajme ich drogy - a kvôli čomu? Má ešte taký život vôbec zmysel? Ako starý už nedokážete nič a čo je horšie - váš mozog sa začína drobiť ako suchý chlieb. Nedokážete už ani rozmýšľať. Veľmi starí ľudia sú úplne mimo. Svet je pre nich akoby za sklom, za výkladom - nemôžu sa ničoho dotknúť a nechápu poriadne na čo sa to vôbec pozerajú... Veľa sa toho bude musieť zmeniť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára