Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

štvrtok 30. augusta 2012

O rodine a deťoch

Väčšina ľudí na otázku či chce mať deti odpovedá "áno" alebo "ešte neviem". Len ja a pár osvietených sme opačného názoru.

Niektorí si deti dávajú za zmysel života, životný cieľ – založiť rodinu, vychovať deti a zomrieť. Klasické pudové správanie. Ale človek má mozog a ten má riadiť jeho život, nie primitívne pudy. Preto aj človek mysliaci vymyslel kondóm. Preto človek mysliaci ide na potrat. Preto človek mysliaci spácha v tehotenstve samovraždu alebo porodí do záchodu a spláchne za sebou. Pokiaľ ide o deti tak človek mysliaci urobí podľa väčšiny veľa nemorálnych skutkov.

Vraví sa, že dieťa je výsledkom lásky. Táto hypotéza je chybná. Dieťa je buď výsledkom nehody, omylu alebo krátkodobého výpadku mozgu a správania ovládaného základnými inštinktami. Niektorí ľudia chcú deti, pretože sa cítia osamelý. To je znak slabosti. Žiadna spoločnosť nie je lepšia než tá vaša. Ako sa môžte cítiť osamelý keď máte samého seba? Pre samého seba ste bohom, môžete sa neznášať, môžete skákať dole hlavou z mosta, ale najdôležitejším človekom ste pre seba aj tak práve vy samotný.

Dieťa prináša stratu slobody. Stávate sa ešte viac uväzneným než kedykoľvek predtým. Chcete sa obetovať pre druhého, chcete svoj život obetovať kvôli niekomu inému. Ste hlupák. Človek mysliaci sa nikdy neobetuje pre druhého, nezomrie kvôli niekomu druhému pretože človek mysliaci je pre samého seba stredom celého vesmíru a svojej existencií dáva najvyššiu prioritu.

Matky radi pretŕčajú svoje novonarodené deti na verejnosti akoby chceli povedať: "Hej, pozrite sa, toto som pretlačila cez svoje rodidlá." Nie je sa ale čím chváliť. To dieťa je parazit, ktorý tu po sebe zanechá len ďalší bordel. Tak ako predo mnou tu plno ľudí zanechalo špinu, smrad a odpad, za ktorý teraz musíme mi všetci trpieť a kajať sa.

Deti sa učia a napodobňujú všetko čo vidia. Bohužiaľ, niektorí jednotlivci s tým nikdy neprestanú. Do smrti sú len súčasťou jednotvárneho davu, ktorý koná, rozmýšľa a žije identicky. Človek by mal v dospelosti rozmýšľať individuálne, ale to je niečo čo je dnes pomaly považované za zločin.

Niektoré ženy nemôžu otehotnieť a sú z toho veľmi nešťastné. Ani nevedia aké majú šťastie. Okrem toho, načo im je dieťa keď majú kuchyňu a môžu sa starať o muža. Muž má len dve potreby a túto poučku si nalepte na chladničku: "Pokiaľ vidíte muža bez erekcie, znamená to, že máte urobiť sendvič."

Budúce mamičky sa nechcú pozrieť pravde do očí. Nechcú počuť, že v dnešnom svete kde môže všetko spôsobiť trvalé defekty plodu je okrem toho aj 76% šanca, že ich dieťa sa narodí predčasne, prípadne potratia. Viete čo to znamená keď sa dieťa narodí predčasne? Nie je plne dorobené. Je ako auto ktoré nedošlo na úplný koniec výrobnej linky. Jeho imunita sa nikdy poriadne nevyvinie, má krátke prsty prípadne nejaké iné skryté defekty a poruchy. To sa prejaví až neskôr. Budúce mamičky nechcú vidieť ako niektoré deti pôrodom zabili svoje matky, roztrhali im na kúsky orgány a iné veci. Sú to malí votrelci. Dieťa je malý votrelec, ktorého bunkami vás infikuje muž a tento zárodok vo vás rastie pokiaľ sa ho nezbavíte. Dieťa je ako pásomnica. Parazituje vo vás. To, že niektoré deti končia v čiernych vreciach spolu s injekčnými striekačkami a iným použitým zdravotníckym materiálom v kontajneri s označením biologický odpad, kde sa váľajú vedľa amputovaných končatín - to nechcete vidieť. Ste idealisti. Alebo hlupáci. Alebo optimisti. Vidíte len kolísku, biely plot a americký sen stávajúci sa skutočnosťou. To sú ale len predstavy ktoré sa nenaplnia. V najlepšom prípade skončíte tak, že sa budete pošťávať v úbohom domčeku a len budete na obtiaž parchantom ktorých ste sami splodili. Tí budú len čakať na to kedy konečne zdochnete aby ten vás úbohý domček mohli predať a za peniaze kúpiť tým svojim parchantom žiarivú budúcnosť, ktorá sa ale nikdy nestane skutočnosťou. Šťastný život, naivky, ale na smrteľnej postel vám to všetko dôjde. Vám všetko dôjde až na smrteľnej posteli!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára