Som Lujdži, internetový ubermensch, možno ma už poznáte. Žijem na dzedzine a ľutujem tých mestských fifíkov s ich zdechlými internetmi. Niekto ale musí žiť aj v meste, nemôžme šeci bývať na dzedzine. Rád diskutujem s ľuďmi, ktorí majú dosť síl ísť so mnou do besného lingvistického tanga a ideologicko-filozofického duelu. Vravím vám, najčudnejší ľudia sú tí najlepší ľudia. Všednosť a mainstream je nuda, tak why so serious?

Search

sobota 18. augusta 2012

Prečo ľudia v meste čítajú knihy?

Lujdži: Knihy čítajú len mestskí fifíci so zdechlým internetom, ktorí nemôžu mať sex lebo ich Žofrey je mäkký ako vankúš! A tak teda večer čítajú knihu, ale my na dzedzine sa radujeme a užívame si jak mačky v ruji! Ha, mestská fifíci, ešte aj porno vám kvóli temu zdechlému internetu laguje!
Lujdži: Hen a už ma tu začínajú nejakí impotenti mínuskovať. Tak ale ja za to nemôžem, že máte problémy, to musíte ísť k lekárovi, kúpiť si modré tabletky a hlavne sa presťahovať na dedinu. Tunák na dedine sme jak šijacé stroje a všetci sme tu zdraví. To len mestskí fifíci furt potrebujú felčárov a knihy. Aby si pripadali ako intelektuáli. Je to až komické. To človek vidí v parku nejakú mestskú fifíčku čo sa ksichtí ako majsterka sveta a tvári sa, že číta super-intelektuálnu 300 stranovú buchlu. Pritom všetci dobre vieme, že sa len tvári, že číta. Ženy predsa nevedia čítať. Veď kto by ich to v kuchyni naučil, nie?
Človek: Teraz neviem - len chceš byť vtipný alebo si degeš?
Lujdži: Hah! A kedy ste vy mestskí fifíci niečo vedeli? Typický meštiak so svojim pejoratívnym označením človeka z dediny. Len sa smejte, ale moc nemáte čomu. Žijete v meste, vaše ženy ani nevedia podojiť kravu, nevedia čo je to kuchyňa, hlavne že majú plnú knižnicu románov od Rozamundy Pilčerovej. To my na dzedzine mestských fifíkov neodsudzujeme, síce neviete ani opraviť auto, ani uspokojiť ženu, ale sme s vašou existenciou zmierený. Len nám nelozte na dedinu s tými krpatými mešťáckymi autami a škaredými ženami, ktoré si musia na ksicht hodiť pol kila kozmetiky od Avonu aby vyzerali aspoň trochu ako ženy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára